+36 34/586-114 info@gottwald.hu
A legjobb választás

Hotel Gottwald – Étterem

Klasszikus stílusú éttermünkben minőségi és házi gazdaságunkból származó alapanyogokból készítjük el Önnek ételeinket!  Éttermünk 70, teraszunk akár 120 fő befogadására is alkalmas, két fős asztaloktól a nagyobb asztaltársaságokig várjuk Önöket!

Különtermeink befogadóképessége ültetett étkezések esetén további 24–180 fő termenként.

Állandó étlap és itallapkínálatunkon felül napi menükkel és a séf ajánlataival várjuk Önöket hétfőtől vasárnapig 12-22 óráig!

Vendégélmények

Vendégeink mondták rólunk

A terasz nyáron vagy tavasszal, az étterem minden évszakban olyan hangulat és olyan életérzés amit csak javasolni tudok mindenkinek! Első alkalommal céges csapatépítésre érkeztünk, de családommal, barátaimmal mindig örömmel térünk vissza, mert a pincérek barátságosak, a hangulat felejthetetlen, és a séfek csodákat alkotnak!

Boldog Zsolt

“Itt tartottuk az esküvőnket! De azóta is a feleségemmel visszajárunk ebédelni, vacsorázni illetve a családi ünnepi alkalmakkor.

Mert az ételek felejthetetlenek és ehhez profi vendéglátás és a ma már sok helyen kihalt igaz vendégszeretetet párosul!”

Dr. Medgyesi János

“Szeretjük a Gottwald Étterem és Hotel hangulatát! Szeretjük a Gottwald ízeket! Köszönjük a mindig kedves profi vendéglátást!”

Dr. Szabó Zsolt

“Először egy baráti társasággal voltunk itt! De azóta párommal is szívesen eljövünk akár egy hétköznapi vacsorára is, de ha ünnepekről van szó, akkor hozzuk a családot is!

Az ételek első osztályúak és a Gottwald vendégszeretet újra és újra visszatérésre sarkall minket!”

Kamarás Krisztina

Nyitvatartási órák
HÉTFŐ– PÉNTEK
11:30am – 22:00pm

 

SZOMBAT
11:30am – 22:00pm
VASÁRNAP
11:30am – 22:00pm

Lépjen kapcsolatba velünk

Ha kérdése van, kérjük írjon nekünk bátran!

Hotel Gottwald Hírlevél

Köszönöm!

Ne maradjon le az új eseményekről, rendezvényekről. Iratkozzon fel most a Hotel Gottwald esemény értesítőre!