+36 34/586-114 info@gottwald.hu

Hotel Gottwald****

Masszázs

Teljes

RELAXÁCIÓ

A leghíresebb és leghatásosabb módja, hogy serkentsük az izmok regenerálódását,
a vérkeringést és a bőr feszességét.
A következő masszázsokkal kívánunk szolgálni

Relaxációs masszázs

A vendég masszázságyon fekszik, a masszőr pedig teljes vagy részleges masszázst végez. A masszázs közismerten javítja a vérkeringést, rugalmassá teszi az izmokat, és serkenti az izmok és kötőszövetek oxigén ellátását. A masszázs időtartama a vendég igénye szerint alakítható. Általában 20-40 perc között van, de számos vendég hosszabb időt is igénybe vesz relaxációs programja részeként.

Frissítő aromamasszázs

A svéd masszázstechnikával végzett kezelés fokozza a vérkeringést, és elősegíti a nyirokáramlást. Különleges illóolaj keveréket használunk (mogyoróolaj alapban borsmenta, rozmaring és citromolaj) mely a testet újratölti energiával.
A kezelés időtartama: 20 perc

Relaxáló aromamasszázs

A 20 percig tartó kezelés lassú, nyugodt, finom mozdulatokkal végzett simító jellegű masszázs, melynek elsődleges célja az izmok ellazítása. A kezeléshez illóolaj keveréket használunk (mogyoróolaj alapban, levendula, mandarin, narancsvirág olaj), mely a bőrön át a szervezetbe jutva fokozza a relaxáló hatást.
A kezelés időtartama: 20 perc

Relaxációs fej- és nyakmasszázs

A masszázs gyengéd, lassú mozdulatokkal történik. A kezelés ideje alatt a vendég kényelmes helyzetben fekszik. Az egész arcon frissítő masszázst végzünk, finom, pumpáló mozdulatok segítségével masszírozzuk végig a homlok, az orr, a szem és a fül körüli részeket. Ezután a tarkó és a nyak következik.
A kezelés időtartama: 15 perc

100% TERMÉSZETES

A Masszázs terápiák során csak is 100%-ban természetes
alapanyagokból készült krémeket és olajokat használunk!

Legyen az elsők között és

íratkozzon fel most!

Akciós ajánlatainkra!

Köszönöm!