+36 34/586-114 info@gottwald.hu

Gottwald borok

Gottwald Irsai Olivér

Az Irsai Olivér bora egy igazi üditő ital. Hihetetlen gyümölcsösség, frissesség és karcsú savak jellemzik a végén elegáns kersnyével búcsúzó fehérborunkat.

Gottwald Olaszrizling

Dús illat- és zamatvilágú, igen komoly bor, végén a keserű mandula beköszésével.

Gottwald Olaszrizling fahordóban érlelt

Reduktív boraink sikere után elérkeztünk ahhoz, hogy kedvenc szőlőfajtáinkból komolyabb, hordós borok is születhessenek. Ez, a neszmélyi talajon igen hálás Olaszrizling 3 hl-es fahordóban spontán erjesztéssel készült. Illatában a citrusosság dominál. Testes bor, magas alkoholtartalommal. Finom, bársonyos savai besimulva kimagasló komplexitást eredményeznek.
Fogyassza nagy odafigyeléssel, pont ahogyan mi készítettük!

Gottwald Chardonnay fahordóban érlelt

A Meleges hegy egy jellegzetes dűlő a Neszmélyi Borvidéken. Ez a Chardonnay saját jegyei mellett érthetően közvetíti a melegesi terroir üzenetét. 3hl-es tölgyfahordóban erjesztettük, érleltük. Illatában a fás jegyek, ízében a vajasság, krémesség dominál. Vastag bor, magas alkoholtartalma és finom savai kimagló komplexitást adnak. Nagy odafigyeléssel készítettük ezt a bort is Önnek, szívünk, lelkünk, érzéseink a bor palackjába zárva, hogy Ön is átérezze a Gottwald Chardonnay fenséges ízharmoniáját!

Gottwald Pinot Noir rozé

E bor illatában egy nagy kosár mánát érezhetünk. Ízében ropogós savak, gazdag gyümölcsösség figyelhető meg. Jól behűtve nyáresti frissitő nedü.

Gottwald Kékfrankos 2019

Kellemesen testes vörösbor, illatát fűszeres gyümölcsök, ízét a lekváros szilva zamata határozza meg. Leginkább vörös húsokhoz, a magyar konyha remekeihez ajánljuk szobahőmérsékleten!

KÖVESSEN MINKET

     

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

GPS KOORDINÁTÁINK:
N: 47.639935, E: 18.312428

HOTEL GOTTWALD
2890 Tata
Fekete u. 1.

Hotel:
+ 36 34/586-114
+ 36 30/132 3779

Wellness: 
+ 36 34/586-115